På vei til NM

Rebecka på Scandic City tar gullet til Fredrikstad!

På tampen av 2020 holdt vi konkurranse for resepsjonslærlingene i vår region i gamle Østfold. Alt fra analyse av hotellets utgifter og inntekter, til rollespill der en gjest forsøkte sjekke deltagerne opp ble inkludert i konkurransen. Vinneren i uttakskonkurransen får delta under Norgescup for lærlinger 24. april i Stavanger.

Vi har intervjuet Rebecka slik at du kan bli bedre kjent med henne OG selvfølgelig heie henne fram på Norgesmesterskapet! Rebecka er resepsjonslærling på Scandic City i Fredrikstad, og skal opp til fagprøve til sommeren. Hun er en god og selvstendig lærling som tar oppgavene sine på strak arm. Hun er nysgjerrig, lærevillig og veldig dyktig.

Hva lærte du under uttakskonkurransen hos LKØ?

Under uttakskonkurransen så gikk jeg igjennom det jeg har lært og lest, men det å sette det opp i et skuespill der jeg skal klare alt alene og virkelig vise hva jeg har jobbet med, lærte det meg at jeg kan takle ulike stressende situasjoner rolig og samlet.

Hva følte du når navnet ditt ble ropt opp som vinner av deltakelse i NM?

Jeg ble både spent og glad. Spent, for det som skal komme og glad, for sjansen til å oppleve både NM og lære mer av de andre og meg selv.

Hva gleder du deg mest til under NM?

Jeg gleder meg til alt rundt NM!  gleder meg litt ekstra til å kunne teste ut alt jeg har lært meg frem til nå, om både ulike mennesker, situasjoner som kan oppstå og jobben bak det hele.

Hvordan har dette året vært som resepsjonslærling?

Det har vært et veldig lærerikt år, der jeg har lært masse nytt og virkelig kommet godt inn i både arbeidet og arbeidsplassen. Covid-19 bølgen som traff i starten av året har gjort ting litt vanskeligere, men det gjorde at jeg både utvikles og forbedres innen jobben, samtidig som det gjorde det tøft og uvisst for bransjen fremover.

Alt i alt har lærlingtiden hjulpet meg masse og føler jeg valgte rett. Både i retning og i valget å bli lærling.

Vi avslutter med 3 x 3 hurra for best i Østfold!!

Respesjonslærling