Alle
Søk
Filtrer på lærefag:
Filtrer på sted:

Stamsaas Fritid

Gjennom våre flotte lokaler på over 4000m2 og 10 000m2 utearealer ønsker vi å tilby et variert utvalg av nye og brukte biler i alle størrelser. Vi skal her dekke alle våre kunders behov for service fra A til Å og tilby dem forutsigbarhet og kvalitet.

Curtisen AS

En liten restaurant med stort hjerte for lokale råvarer og utsøkte matopplevelser. Blant de få restaurantene som praktiserer «fine dining» i fylket.

Transcom

Vi ser etter deg som vil hjelpe oss med å levere kundeservice i verdensklasse Vi har vunnet årets kundeservicepris 3 år på rad. 🥰 Våre ansatte har en gjennomsnittlig ansiennitet på 7,5 år Med våre 280 ansatte er vi en av Fredrikstads største arbeidsgivere

Hotell Refsnes Gods

Et moderne hotell med alle fasiliteter – og samtidig en herskapelig ramme rundt selskaper og konferanser. Refsnes Gods på Jeløy har 61 gjesterom, og alle er utsmykket med kunst fra kjente kunstnere.

Restaurant Slippen

Ledende fisk- og skalldyrrestaurant med et stort og profesjonelt arbeidsmiljø. Satser på ambisiøse lærlinger.

De 3 stuer

En stor personalkantine med hele ASKOS varesortiment som «spiskammer». Her har man gode muligheter til å trene, lage menyer og videreutvikle seg.

Fredriksten Hotell

Et historisk hotell ved Fredriksten Festning. Det er et mellomstort hotell med sine 57 nyoppussede rom. Her er det stor variasjon, med både konferansegjester og selskaper