Alle
Søk
Filtrer på lærefag:
Filtrer på sted:

Stamsaas Fritid AS

Gjennom våre flotte lokaler på over 4000m2 og 10 000m2 utearealer ønsker vi å tilby et variert utvalg av nye og brukte biler i alle størrelser. Vi skal her dekke alle våre kunders behov for service fra A til Å og tilby dem forutsigbarhet og kvalitet.

Hennes & Mauritz

Som en av verdens største moteforhandlere tilbyr H&M ubegrensede karrieremuligheter. Et dynamisk, livlig miljø med stort mangfold – et sted hvor kunden alltid er i fokus. Men det som gjør at vi virkelig skiller oss ut, er våre dyktige medarbeidere.

Curtisen AS

En liten restaurant med stort hjerte for lokale råvarer og utsøkte matopplevelser. Blant de få restaurantene som praktiserer «fine dining» i fylket.

Hotell Refsnes Gods

Et moderne hotell med alle fasiliteter – og samtidig en herskapelig ramme rundt selskaper og konferanser. Refsnes Gods på Jeløy har 61 gjesterom, og alle er utsmykket med kunst fra kjente kunstnere.

Restaurant Slippen

Ledende fisk- og skalldyrrestaurant med et stort og profesjonelt arbeidsmiljø. Satser på ambisiøse lærlinger.

De 3 stuer

En stor personalkantine med hele ASKOS varesortiment som «spiskammer». Her har man gode muligheter til å trene, lage menyer og videreutvikle seg.

Fredriksten Hotell

Et historisk hotell ved Fredriksten Festning. Det er et mellomstort hotell med sine 57 nyoppussede rom. Her er det stor variasjon, med både konferansegjester og selskaper

Oscarsborg Hotel & Resort

På historiske Oscarsborg Festning utenfor Drøbak har det vært hotell siden 2004. Et stort tilbud med 89 gjesterom, flere kurs- og konferanselokaler og selskapslokaler. Det arrangeres også flere eventer, konserter og andre kulturelle begivenheter.