Alle
Søk
Filtrer på lærefag:
Filtrer på sted:

Back IT Up

Back IT Up har lang erfaring som en solid ekstern IT-avdeling for ulike firmaer innenfor en stor bredde av bransjer i Norge.

Stamsaas Fritid

Gjennom våre flotte lokaler på over 4000m2 og 10 000m2 utearealer ønsker vi å tilby et variert utvalg av nye og brukte biler i alle størrelser. Vi skal her dekke alle våre kunders behov for service fra A til Å og tilby dem forutsigbarhet og kvalitet.

Curtisen AS

En liten restaurant med stort hjerte for lokale råvarer og utsøkte matopplevelser. Blant de få restaurantene som praktiserer «fine dining» i fylket.

Transcom

Vi ser etter deg som vil hjelpe oss med å levere kundeservice i verdensklasse Vi har vunnet årets kundeservicepris 3 år på rad. 🥰 Våre ansatte har en gjennomsnittlig ansiennitet på 7,5 år Med våre 280 ansatte er vi en av Fredrikstads største arbeidsgivere

Hotell Refsnes Gods

Et moderne hotell med alle fasiliteter – og samtidig en herskapelig ramme rundt selskaper og konferanser. Refsnes Gods på Jeløy har 61 gjesterom, og alle er utsmykket med kunst fra kjente kunstnere.

Restaurant Slippen

Ledende fisk- og skalldyrrestaurant med et stort og profesjonelt arbeidsmiljø. Satser på ambisiøse lærlinger.

De 3 stuer

En stor personalkantine med hele ASKOS varesortiment som «spiskammer». Her har man gode muligheter til å trene, lage menyer og videreutvikle seg.