Alle
Søk
Filtrer på lærefag:
Filtrer på sted:

Curtisen AS

En liten restaurant med stort hjerte for lokale råvarer og utsøkte matopplevelser. Blant de få restaurantene som praktiserer «fine dining» i fylket.

De 3 stuer

En stor personalkantine med hele ASKOS varesortiment som «spiskammer». Her har man gode muligheter til å trene, lage menyer og videreutvikle seg.

Fredriksten Hotell

Et historisk hotell ved Fredriksten Festning. Det er et mellomstort hotell med sine 57 nyoppussede rom. Her er det stor variasjon, med både konferansegjester og selskaper

Hotell Refsnes Gods

Et moderne hotell med alle fasiliteter – og samtidig en herskapelig ramme rundt selskaper og konferanser. Refsnes Gods på Jeløy har 61 gjesterom, og alle er utsmykket med kunst fra kjente kunstnere.

Oscarsborg Hotel & Resort

På historiske Oscarsborg Festning utenfor Drøbak har det vært hotell siden 2004. Et stort tilbud med 89 gjesterom, flere kurs- og konferanselokaler og selskapslokaler. Det arrangeres også flere eventer, konserter og andre kulturelle begivenheter.

Choco Loco

Lite konditori og café som har fokus på produkter uten bruk av tilsetningsstoffer. De er kjent for sine konfekt- og sjokoladeprodukter.

Festiviten

Festiviteten betyr festlighet og er et ikon for byens identitet. Huset har stor symbolverdi og troner elegant mellom Kirkeparken og Kulås. Den gamle hovedveien fra Sandesund til torvet og videre til Gleng passerer like forbi.

Quality Hotel Fredrikstad

Sentralt og stort hotell som er en del av Choice-kjeden. Mange møter og konferanser avholdes her i løpet av året, med middag på hotellets restaurant.