Lærling i salgsfaget hos Ski Bygg

Har du fullført service og samferdsel eller har du bakgrunn fra bygg- og anleggsteknikk? Vi i Ski Bygg ønsker oss inntil 6 lærlinger som kan tenke seg en yrkeskarriere innen salg av trelast, byggevare, innredning og verktøy når læretiden er over.

Ski Bygg er en bedrift som er 100 år i 2019.  Bedriften eies av Mestergruppen som er Norges største boligbygger og som bygger mer en 3.500 boliger pr år.  Ski Byggs rolle er å distribuere riktig varer, i rett mengede og til rett tid på byggeplass. I tillegg har vi butikker for både proffe og forbrukere. Vi har vårt hovedanlegg på Ski med proffsentere i Enebakk, Askim, Ås og Fredrikstad. Totalt er vi 150 ansatte.

Vi samarbeider med Lærlingekompaniet Øst for oppfølging av deg som lærling gjennom læretiden og vil tilrettelegge for at du skal ha to spennende og utviklende år.  Vi skal gi deg kunnskap om bruk av IT og data og god breddeforståelse i vår del av bygg- og salgsfaget. Det vi krever av deg er at du er motivert for oppgaven og er innstilt på å yte ditt beste hver dag når du møter på jobb.

Vi ønsker å synliggjøre byggevarehandelen som en karrierevei for deg som skal gjøre viktige valg om lærlingplass.  Hos oss kan du bli ekspert på et avgrenset fagområde eller generalist på bredden av byggevarer i tillegg til å bli en god selger.  Vi vet at trygghet og kompetanse er viktig for å lykkes.

Daniel Hansen er i dag lærling hos Ski Bygg og forteller at han trives veldig godt. - Jeg trives godt både med oppgaver, kunder og kollegaer. Første mål på veien er fagbrev, men han håper å kunne fortsette hos Ski Bygg og etter hvert bli proffselger. - Daniel gjør det veldig bra hos oss, han står på og gjør sitt beste, smiler og bidrar positivt til arbeidsmiljøet, sier Alexander Nilsen, faglig leder ved Ski Bygg Østsiden. - Daniel leverer oppgaver som han skal, deltar på kurs og samlinger i regi av opplæringskontoret og er generelt en humørspreder, fortsetter Nilsen. - Jeg synes også det er veldig ålreit når alle lærlingene møtes og jobber sammen. Vi er liksom "flere i samme båt», legger Daniel til.

Kan du tenke en lærlingeplass innen salg på:

  • Byggevarer og trelast på en av våre avdelinger på Askim, Ås, Enebakk og Ski eller Fredrikstad

  • Verktøy og festeartikler på Ski

  • Maling og interiør på Ski

Har du spørsmål, vil du vite mer eller legge inn en søknad? Ta kontakt med oss i Lærlingekompaniet Øst eller klikk deg inn på denne linken for å legge inn en søknad: https://www.servicefag.no/sok-her